Köp- & leveransvillkor

Beställningar skickas endast inom Sverige

 

Betalning:

1. Du kan välja att göra en kortbetalning med säkerhet via Stripe.

2. Swish till nr: 123 495 53 40

3. PayPal: info@mysak.se

4. Faktura (endast företag och föreningar) eller efter överenskommelse

 

Läs mer om Paypal här: PayPal

 

Alla Priser i webshopen inkluderar svensk 6-25% moms.

 

Frakt:

Mysak använder sig av ett viktbaserat fraktsystem. För närvarande är frakten för privatpersoner från 15kr-99kr. 

Företagspaket 129:-

Beroende på vad du beställer (storlek och/eller värde) kan leverans komma att ske direkt till din brevlåda. I annat fall direkt till ditt utlämningsställe.

 

OBS: Vi levererar ej Postpaket/Företagspaket/Budsändningar till boxadresser.

Vill du hämta dina varor? se information i nästa stycke.

 

Avhämtning:

Mysak har ingen fysisk butik men produkter kan avhämtas på Spannagatan 6, 78454 Borlänge på överenskommen dag och tid. OBS: ange avhämtning i din order. När du får ett meddelande där det står att din order är skickad finns den färdig för avhämtning. Kontakta då: info@mysak.se / 073-44 55 364 för att bestämma lämplig tid.

 

Leveranstid:

Normal leveranstid 1-3 vardagar. Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning p g a hög orderingång, lagerslut, förseningar från tillverkare, semestrar, storhelger mm. Specialtillverkade varor skickas direkt produkten är färdig för leverans.

      

Kund-/Personuppgifter:

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.

De personuppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, information samt marknadsföring och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.

 

Inget Lägsta ordervärde:

Vi tillämpar inget lägsta ordervärde. Du kan beställa för ett värde från 1 kr.

 

Avbeställning:

Som privatkonsument har du rätt att avbeställa din order innan vi skickat ordern till dig. Detta gäller dock ej redan tillverkade specialprodukter.

 

Avgift för outlösta försändelser:

Vid outlösta paket debiterar vi en avgift om 195 kr (inkl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till oss.

 

Transportskadade varor:

Om en vara skadas under transporten, skall skadan anmälas omgående till speditören (Posten, Schenker, DHL eller liknande).

Du kontaktar även oss för reklamation då vi ansvarar för att leveranserna kommer fram till dig välbehållna.

 

Äganderättsförbehåll:

Alla varor du beställt är FÖRETAGETS egendom tills att full betalning kommit oss tillhanda.

 

Reklamationsvillkor och Ångerrätt:

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Vi skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta varan i retur. För retur av defekta varor skickar vi en fraktsedel med betalt porto.

Vid reklamation skall kund kontakta FÖRETAGET och för att förenkla hanteringen av reklamationen uppge ordernummer samt orsak till reklamationen.

 

Ångerrätt & Returer:

Privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. Detta gäller dock inte varor och produkter tillverkats/förändrats till/efter kundens önskemål.

För att, som privatkonsument, använda ångerrätten skall man kontakta FÖRETAGET. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar).

 

Returadress:

Mysak.se

Spanngatan 6

784 54 BORLÄNGE

 

Force Majeur:

Händelse utanför FÖRETAGETS kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att FÖRETAGET befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

Övrigt:

FÖRETAGET förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har FÖRETAGET rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.

 

Företagsinformation / Kontakt:

Mysak

Org.nr: 7502277135 Momsreg.nr: SE750227713501

Bankgiro: 179-0955

 

Mysak

Spanngatan 6

78454 BORLÄNGE

073-44 55 364

info@mysak.se

www.mysak.se